Motorola SL1600

A Motorola SL1600 adóvevő a több emeletes 4 és 5 csillagos hotelek zászlóshajó adóvevője. Az ipari adóvevőkhöz képest rendkívül vékony, a digitális technológiának köszönhetően a hangszínek is tisztán felismerhetők. Egy elegáns öltönyös-nyakkendős rendezvény biztosításához szinte elengedhetetlen készülék.

Motorola SL1600 ultravékony digitális ipari adóvevő 2300mAh akkumulátorral, VHF vagy UHF frekvenciával. A Motorola MOTOTRBO SL1600 digitális adóvevő ultravékony, de masszív kivitelével azonnali kommunikációt biztosít a mindennapi felhasználónak. Akár terepen dolgozol, akár egy öltöny-nyakkendős rendezvényen, a Motorola SL1600 digitális adóvevő hatékony kapcsolattartást szolgáltat. 

Mindössze 22 mm vastagságával az SL1600 adóvevő különösen jól hordozható. Zömök antennája, lekerekített élei és masszív váza az SL1600-at tökéletes munkatárssá teszi. Könnyen hordozható zsebben vagy hátizsákban kiejtés és elgörbülés nélkül. Az egyszerű és intuitív használatra készült Motorola SL1600 oldalán hangerőszabályozó, külön be- és kikapcsoló gomb, fedőlapján pedig csatorna léptető gomb segíti elő az egykezes használatot. A csatornák gyors léptetésével egyszerre 10 csatornát ugorhatsz.

A Motorola SL1600 adóvevő a legkorszerűbb technológiát használja a nagy teljesítmény és könnyű használat érdekében. A törhetetlen Active View kijelző LED mátrix-szal működik, megjeleníti a készülék adatait, és használaton kívül kikapcsol, hogy takarékoskodjon az akkuval. Az Motorola SL1600 adóvevő a Range Max technológiát alkalmazza: korszerű rádió és szabadalmazott antenna, amely nagy lefedettséget is biztosít a vékony kivitel és hosszú akkumulátor élettartam mellett.

Az Motorola SL1600 adóvevője tartós. A készülék IP54 védettségű, por- és vízálló, nehéz körülmények között is használható. A készülék kibírja, ha leejtik és hajlítgatják. A kivitelt a Motorola egyedi és átfogó gyorsított élettartam-vizsgálatával ellenőrizték, amelynek során 5 év szimulált kemény használatot kell kibírniuk az adóvevőknek, hogy megfeleljenek.

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő jellemzői:

Különlegesen vékony

Mindössze 22 mm vastagságával az SL1600 újraértelmezi a hordozhatóságot. Könnyen hordozható nadrágzsebben vagy zakó belső zsebében kiejtés és elgörbülés nélkül.

Egyszerűen kezelhető

A Motorola SL1600 külön be- és kikapcsoló gombbal, fedőlapján pedig csatorna léptető gombbal, oldalsó hangerő-szabályozó gombokkal, és kiemelkedő adás-vétel kapcsológombbal rendelkezik, hogy egy kézzel használható legyen.

Hangos üzenetek

A készülék hangos üzenetekkel nyugtázza a műveleteket, lehetővé téve, hogy a munkájára figyelj. 

MicroUSB csatlakozás

Hatékony töltés és könnyű programozás.

Active View kijelző

A törhetetlen Active View kijelző rejtett LED megvilágítással működik, nappal és éjszaka is kristálytisztán mutatja a csatorna, a rádió és a hangerő adatait.

IP54 védettségi osztály

Masszív és megbízható, az SL1600 fröccsenő víz és por ellen védett nehéz környezetben is.

Range Max vevő

Korszerű rádió és szabadalmazott antenna, amely nagy lefedettséget biztosít a vékony kivitel és hosszú akkumulátor élettartam mellett.

Átfogó tartozék portfólió

Az innovatív hordozó lehetőségek, fülhallgatók és töltőberendezések segítségével a maximális hatékonyságot hozhatod ki a Motorola SL1600 készülékből.

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő működési jellemzői:

A standard akkumulátor típusa: Lítium-ion

Átjátszóként használható: Igen

Teljesítmény: 1 W (minimum), 2 W (maximum analóg üzemmódban), 3 W (maximum digitális üzemmódban)

Akkumulátor élettartama (05-05-90 százalékos munkaciklus alapján): Analóg üzemmódban 11,8 óra, digitális üzemmódban 14 óra

Frekvencia tartomány: VHF – 136 – 174 MHz; UHF – 403 – 470 MHz

Tápfeszültség: 3,7 V (névleges)

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő fizikai jellemzői:

Kijelző: Active View kijelző

Méretek (magasság x szélesség x mélység), standard akkumulátorral: 126 x 55 x 22 mm

Tömeg (standard akkumulátorral): URH: 169 g, UHF: 166 g

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő jellemzői:

 • Hangos bemondás: Van
 • Csoportos hívás: Van
 • Programozható gombok: Van
 • Közvetlen vétel: Van
 • Csatornák száma: 99
 • Csatorna távolság (kHz): 12,5, 25, 20
 • Személyhívás: Van
 • Nem fogadott hívás figyelmeztetés: Van

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő technológiája:

Rendszer típusa: Analóg, DMR TDMA digitális

Felhasználói környezet: Katonai szabványok – 810 C, 810 D, 810 E, 810 F, 810 G

IP védettségi osztály: IP54

A Motorola SL1600 digitális ipari adóvevő doboz tartalma: 

 • SL1600 adóvevő VHF vagy UHF frekvencián
 • 2300 mAh LI-ION akkumulátor
 • töltő
 • övklipsz

Szeretnék ajánlatot kérni a belső kommunikáció javítására